Maatwerk in duidelijke taal

U zoekt een ervaren journalist/tekstschrijver. Een generalist qua onderwerpen, een specialist in duidelijke taal. U zoekt een betrouwbare partij die genoeg heeft aan een half woord qua briefing en weet wat ‘deadline’ betekent.

Door luisteren en schrijven optimaal te combineren, lever ik tekst die bij uw organisatie past én die uw doelgroep aanspreekt. Ik schrijf voor print en online.
 
 
deadlinejunkie

  16 jaar ervaring

  tekst kan ook korter

  elimineert complexiteit

  2 goed werkende oren
Journalist 
 
Interviews op locatie of telefonisch. Uitwerking binnen de deadline, uw briefing is leidend. Resultaat: een duidelijk, boeiend en prettig leesbaar artikel voor uw doelgroep. Voor print en online artikelen.
 
 
Inderdaad, die zoek ik  
Tekstschrijver
 
Geef me een onderwerp en een doelgroep en u krijgt een tekst die raakt waar het moet. Of mag. Voor print en online teksten.
 
(Eind)redacteur 
   
U schrijft zelf uw teksten, maar het loopt niet lekker. De tekst is te lang/te kort, raakt niet. Kortom…u zoekt een frisse blik om uw tekst te verbeteren en eventuele fouten direct te elimineren. Ik breng lijn in uw verhaal zodat dit de doelgroep aanspreekt.
 
Opdrachtgevers 
  Ik werk voor mediabedrijven, overheden, grote organisaties (profit en non-profit) en héél soms voor particulieren.Martijn de Wildt
Owner Qidos, innovatief HR trainings- en adviesbureau


"Ik werk al heel wat jaren samen met Corry. Corry schrijft en redigeert de teksten voor Qidos (waaronder de gewaardeerde tweewekelijkse nieuwsbrief) en onze diverse initiatieven. Corry is in staat om snel tot de kern door te dringen, complexiteit te elimineren en zich te verplaatsen in de doelgroep. Flexibiliteit en betrokkenheid vind ik ook kenmerkend in onze samenwerking. Aanbevelenswaardig dus!"


Meer opdrachtgevers
 
 
    Thuisintekst ® 2016