Ik werk voor mediabedrijven, landelijke, regionale en lokale overheden, grote organisaties (profit en non-profit) en het MKB.


Teksten website, nieuwsbrieven, interviews met opdrachtgevers, tekst voor en eindredactie van werkboeken, whitepapers en andere uitgaves.

Martijn de Wildt
Owner Qidos, innovatief HR trainings- en adviesbureau

"Ik werk al heel wat jaren samen met Corry. Corry schrijft en redigeert de teksten voor Qidos (waaronder de gewaardeerde tweewekelijkse nieuwsbrief) en onze diverse initiatieven. Corry is in staat om snel tot de kern door te dringen, complexiteit te elimineren en zich te verplaatsen in de doelgroep. Flexibiliteit en betrokkenheid vind ik ook kenmerkend in onze samenwerking. Aanbevelenswaardig dus!"Artikelen over mantelzorgvriendelijk beleid


Margreet Woessner
Project Coordinator at Stichting Werk&Mantelzorg


"Corry is van alle (communicatie)markten thuis: niet alleen schrijft zij zelf helder, aansprekend en to-the-point, ook voor editen en redigeren draait ze haar hand niet om. Binnen no-time maakt ze de materie eigen en kan ze haarscherp de kern blootleggen / de kaf van het koren scheiden. Zij is warm en klantgericht, meedenkend en punctueel. Interviews, nieuwsbrieven, webteksten, blogs en (eind)redactie op boeken, ik laat het met een gerust hart aan Corry over."Nieuwsbrieven, webteksten, mailings.

René Vos
Eigenaar René Vos Advies


"Omdat sommige van mijn klanten niet wisten dat ik ook hypotheken doe, heb ik Corry (die ook de teksten geschreven heeft voor mijn website Renevosadvies.nl) een mailing laten opstellen. Heel veel klanten reageerden positief. Geweldig dus, trouwens ook de nieuwsbrief die mijn bedrijf onregelmatig verstuurt, wordt door Corry gemaakt en geredigeerd zoals dat volgens mij zo mooi heet. Altijd Topklasse!"Artikelen over uiteenlopende onderwerpen in bijlages die verschijnen bij het Financieele Dagblad en de Telegraaf.

Nick van de Braak
Key Accountmanager bij Mediaplanet Nederland


"Meer dan twee jaar werk ik samen met Corry. Niet alleen zijn haar artikelen altijd van hoge kwaliteit, ze zorgt er ook voor dat het werk altijd op tijd af is, zelfs met een uitdagende deadline. De artikelen die ze schrijft zijn leuk om te lezen (positieve lezersreacties) en ze denkt vaak creatief mee als het gaat om het geheel (de rest van het magazine). Met een pool van 30 journalisten gaat mijn voorkeur daarom ook altijd uit naar een samenwerking met Corry."

Artikel energieneutraal 2050Artikelen voor de titels Motorjacht en Zeilen.

Cees van Dijk
Independent content specialist


"Corry zit boordevol creativiteit en werkt uitermate punctueel. Taal is haar ding. En dat is te merken. Wie op zoek is naar een goede freelance auteur, moet zeker contact met Corry opnemen."Artikelen voor verschillende bouw gerelateerde vakbladen, tekstredactie.

Jolanda de Vries
Senior communicatie-adviseur


"Corry schrijft met regelmaat voor de bladen van Fundeon: Fundament, Vakkracht en Wat doe jij morgen? Ze leeft zich daarbij goed in: de artikelen sluiten uitstekend aan op de doelgroep en het doel van de bladen. Bovendien krijg ik alle teksten ruimschoots voor de deadline aangeleverd. Tegenwoordig schakel ik Corry ook in om een laatste tekstcheck op alle teksten te doen, voordat de kopij richting de vormgever gaat. Ze haalt net die kleine foutjes eruit waar ikzelf overheen heb gekeken en dat komt de kwaliteit van onze bladen ten goede."

Alex Coppelmans
Criminaliteitspreventie


Contentmanagement, Facebook en Twitter, advies.

QuoteArtikelen voor magazine VG Visie

in VG Visie 12Boek: twintig x logeren en varen

8 hoofdstukken van boek Natuurmonumenten 365 dagen de Natuur in.

Trijnie Duut
Redacteur uitgeverij Terra Lannoo

"Corry heeft het leeuwendeel van de teksten van ons megaproject '365x de natuur in met Natuurmonumenten' voor haar rekening genomen. Als redacteur bij uitgeverij Terra kan ik Corry van harte aanbevelen. Ze heeft een vaardige pen, is betrouwbaar, is een plezier om mee te werken en ze heeft absoluut bewezen dat ze de uitdagingen van een complexe opdracht aankan."Annemarie Wiersma
Projectmanager uitgeverij Terra Lannoo

"Corry is auteur van het boek "20x logeren & varen in Nederland", dat in juni 2010 bij Uitgeverij Terra verscheen. Corry is de ideale auteur: creatief, flexibel, humoristisch en punctueel - kortom: zeer prettig om mee samen te werken. Het resultaat mag er zijn."


Incident

Eindredactie, budgetbewaking, aansturing freelancers, bewaking bladformule, contacten met regionale en landelijke overheden, artikelen over 1e lijns hulpverlening, opmaak en drukproefcontrole.


En...

Vele anderen zoals Ministerie VROM, Ken Eindhoven, Projectbureau Belvedere, Goudsteen & Company, Zelfbewust Zwanger, WB de Ruimte, Transportonline.

    Thuisintekst ® 2016